KAYSERİ / MELİKGAZİ - Gürpınar İlkokulu

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİMİ ANMA GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

Mrt

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE RESİM YARIŞMAMIZ SONUÇLANMIŞTIR. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR, KATILIM SAĞLAYAN TÜM ÖĞRENCİLRİMİZE DE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

Okulumuz tarafından hazırlanan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında “Dilimiz Kültürümüz” ve "Deyimler ve Atasözleri" sergi açılışını İlçemiz Şube Müdürü Sn.Ramazan Özer ve Okul Müdürümüz Sn.Emrah DEMİR yaptı. Projede emeği geçen tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

OKULUMUZ DA ENERJİ TASARRUFU HAFTASINI KUTLADIK. ÖĞRENCİLERİMİZİN ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE TASARRUFU KONUSUNDA BİLİNÇLENMELERİNİ SAĞLADIK.